Zoeken

WoonConcepten

Wij zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Zo ontwikkelt VolkerWessels bouwconcepten voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij: energiezuinig, comfortabel en met een grote individuele keuzevrijheid.

Goes_Houtkade_voorgevels_cam-1-aanpassingen-2-12-16.jpg
MorgenWonen, Noackbuurt, Amersfoort - Milan Hofmans, januari 2022 9.jpg

MorgenWonen

MorgenWonen is de flexibele en duurzame woonvariatie van VolkerWessels. Met MorgenWonen heb je altijd een antwoord op de woonvragen van vandaag én morgen.

Hiermee realiseren we betaalbare maatwerkoplossingen met een grote architectonische vrijheid. Er kunnen woonhuizen, maar ook appartementen mee worden gebouwd. In kleine aantallen of in grote series.

Morgen start bij ons vandaag

Met MorgenWonen zetten wij binnen één dag wordt een woning in elkaar. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning, Goossen Te Pas maakt het waar samen met MorgenWonen. De innovatie woonoplossingen van MorgenWonen passen bij de uitdagingen die vandaag de dag voor ons liggen. Want morgen begint bij ons vandaag.