Zoeken

Aannemingsovereenkomst voor Plus Ultra Leiden officieel getekend

02 september 2020. Woensdagochtend kwam Kadans Science Partner met haar bouwpartners samen om definitief de handtekeningen te zetten onder de aannemingsovereenkomst voor Plus Ultra Leiden. De gelegenheid vond plaats op de bouwplaats op het Leiden Bio Science Park, waar in juli van dit jaar de bouw van Plus Ultra Leiden van start is gegaan.

200903 Tekenen bouwpartners Plus Ultra Leiden.jpg

Nadat de eerste gesprekken tijdens de intelligente lockdown online hebben plaatsgevonden, was het fijn om nu fysiek de samenwerking te bekrachtigen. De handtekeningen werden gezet door David van der Hulst en Dinand van den Berg namens Goossen Te Pas Bouw, Jan-Willem de Rover namens JWR Elektrotechniek, Bas Arends namens Instaan en Chiel van Dijen namens Kadans Science Partner. Met dit team wordt er in totaal 19.000 m2 bebouwd vloeroppervlak gerealiseerd aan kantoren, laboratoria en algemene voorzieningen.

Groeiende behoefte aan ruimte

Hoewel het online werken een vlucht heeft genomen, blijft er ook in dit corona-tijdperk vraag naar fysieke ruimte voor de kennisintensieve sector. Plus Ultra Leiden biedt een antwoord op de groeiende behoefte aan huisvesting op maat. Het nieuwe multi-tenant gebouw wordt hét nieuwe R&D en businesscentrum op het Leiden Bio Science Park. Door realisatie van uitgebreide mogelijkheden tot ontmoeten, lunchen, vergaderen en presenteren wordt kennisuitwisseling en contact bevorderd en de samenwerking tussen startups, scale-ups en grote gevestigde bedrijven en instellingen gestimuleerd. Naar verwachting wordt het nieuwe gebouw medio 2021 opgeleverd.

Verhuur reeds gestart

De verhuur van de ruimten in Plus Ultra Leiden is reeds gestart. Door de hoge mate van flexibiliteit zijn de verdiepingen vrij in te delen. Het team van bouwpartners geeft graag een passende invulling aan de wensen van alle toekomstige huurders. Zo wordt er ruimte gecreëerd voor diverse kantoren en laboratoria die volledig aansluiten bij de behoeften van de huurder. Iedere organisatie in Plus Ultra Leiden maakt bovendien deel uit van het levendige Life Sciences & Health ecosysteem met alle bijbehorende faciliteiten.

Kijk hier voor meer informatie of ga naar https://kadans.com

Plus Ultra Leiden