Zoeken

Betrouwbaar Duurzaam (pagina in bewerking)

Wij blijven werken aan het ontwikkelen en bouwen van duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving voor toekomstige gebruikers. Goossen Te Pas staat bekend als een betrouwbare partner dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert.

Goossen_Keyvisual_3.jpg

Duurzaam werken

Steeds vaker willen onze opdrachtgevers duurzaam bouwen. We werken dan volgens de internationale BREEAM standaard en streven samen met de opdrachtgever natuurlijk naar het hoogst mogelijke keurmerk. Voor Kadans mochten wij in Wageningen (link naar project) en Leiden (link naar project) gebouwen opleveren met het excellent keurmerk. In Utrecht (link naar project) leveren we binnenkort een outstanding project op. Ook in onze eigen bedrijfsvoering denken we duurzaam, of het nu gaat om het maken van bewuste (materiaal-)keuzes of de duurzame inzetbaarheid van onze mensen.

Samenwerking

Daar waar dat nodig is en toegevoegde waarde levert, zoeken wij de samenwerking met externe partners. Complexe projecten en processen kunnen wij in nauwe samenwerking met andere partijen succesvol uitgevoerd.