icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 november 2021

Een mijlpaal in Groningen

Wij hebben een mijlpaal bereikt op ons project Kadernegen in de wijk Meerstad te Groningen. Afgelopen week hebben wij de eerste vijf woningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

oplevering aangepast.jpeg

Gefeliciteerd!

Tijdens het bouwproces konden de kopers hun wensen bespreken met onze kopersbegeleider. Maar nu kunnen de eerste nieuwe bewoners hun huis tot een echt eigen thuis maken. Wij feliciteren de kopers met hun woning en wensen ze geluk en woongenot toe.

Het Project

Het project Kadernegen ligt in de nieuwbouwwijk Groenewei Meerstad. Wij ontwikkelden en realiseren hier 38 royale fraai vormgegeven koopwoningen. Deze duurzame nieuwbouwwoningen liggen in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. De slim ingedeelde rijwoningen van 3 bouwlagen hoog worden als eerst opgeleverd. Naast deze rijwoningen realiseren wij de ruime vrijstaande woning en de goed ingedeelde twee-onder een kapwoningen. Het ontwerp is van AAS Groningen. Door de materialisering hebben de woningen een stoere en krachtige uitstraling.

Meer info over 38 woningen Kadernegen Meerstad