Zoeken

Ontwikkelen en Bouwen

Wij zijn een ontwikkelende aannemer die in vele segmenten actief is. Onze kracht is de diversiteit aan opdrachten die we kunnen uitvoeren. Hierbij gaat het om grote utiliteitswerken, bedrijfspanden, woningbouw of gebiedsontwikkeling.Ons onderscheidend vermogen komt naar voren door mensen vertrouwen te geven, samen te werken, relaties op te bouwen en te onderhouden. Belangrijk speerpunt is doen wat we zeggen, waarbij transparantie hoog in het vaandel staat.

Woonconcepten

Wij zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Zo ontwikkeld VolkerWessels bouwconcepten voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij: energiezuinig, comfortabel en met een grote individuele keuzevrijheid.

 

DBFMO - Design, Build, Finance, Maintain, Operate

Een DBFMO-contract combineert de onderdelen Design, Build, Finance, Maintain en Operate in een intergrale opdracht. Hierbij zijn wij als opdrachtnemer niet alleen verantwoordelijk voor de financiering, het ontwerp en de bouw van een object, maar ook voor het gebouwonderhoud en het leveren van de facilitaire diensten gedurende een bepaalde vooraf overeengekomen looptijd.

Vanuit de ervaringen van VolkerWessels en Goossen Te Pas Bouw, waarbij we de kennis en kunde op een juiste wijze kunnen inzetten en presenteren, kunnen we ons onderscheiden van concullega's. Hierbij betrekken wij onze zusterbedrijven maar verliezen daarbij de markt niet uit het oog. Een solide financiële positie biedt de opdrachtgever zekerheid.

Onze projecten

Bekijk onze projecten  voor een impressie. Deze projecten zijn in ontwikkeling, in uitvoering of reeds gerealiseerd.