Zoeken

Ontwikkelen en Bouwen

Wij zijn een ontwikkelende aannemer die in vele segmenten actief is. Onze kracht is de diversiteit aan opdrachten die we kunnen uitvoeren. Hierbij gaat het om grote utiliteitswerken, bedrijfspanden, woningbouw of gebiedsontwikkeling. Ons onderscheidend vermogen komt naar voren door mensen vertrouwen te geven, samen te werken, relaties op te bouwen en te onderhouden. Belangrijk speerpunt is doen wat we zeggen, waarbij transparantie hoog in het vaandel staat.

Goes_Houtkade_voorgevels_cam-1-aanpassingen-2-12-16.jpg

WoonConcepten

Wij zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Zo ontwikkelt VolkerWessels bouwconcepten voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij: energiezuinig, comfortabel en met een grote individuele keuzevrijheid.

Lees meer

DBFMO - Design, Build, Finance, Maintain, Operate

Een DBFMO-contract combineert de onderdelen Design, Build, Finance, Maintain en Operate in een intergrale opdracht. Hierbij zijn wij als opdrachtnemer niet alleen verantwoordelijk voor de financiering, het ontwerp en de bouw van een object, maar ook voor het gebouwonderhoud en het leveren van de facilitaire diensten gedurende een bepaalde vooraf overeengekomen looptijd.

Lees meer

Samen Slimmer Bouwen

Wij willen ons voortdurend verbeteren. Dit betekent niet stilstaan, maar goed luisteren naar onze omgeving, onze klanten, zelfkritisch zijn en zaken beter bekijken én beter doen.

Lees meer

HOOMCTRL

Voor de communicatie met u tijdens het bouwproces en voor het verwerken van uw koperswensen maken wij gebruik van het online communicatieplatvorm HOOMCTRL.

Lees meer

Wooniversum

In het Wooniversum, in Nieuwegein, stap je je toekomstige huis binnen en maak je een reis van de voordeur tot het zolderraam al voordat het gebouwd is. Een unieke driedimensionale ervaring. Daarnaast krijgt de klant een persoonlijk en deskundig interieuradvies. Een wereldprimeur.

Lees meer