Zoeken
straatbeeld hofje.JPG

16 won Klein Hazenberg

Het plan Klein Hazenberg aan de Middelweg in Leersum bestaat uit 8 fraaie rijwoningen en 8 royale twee-onder-een kapwoningen.

De entree van het plan krijgt een groene en overzichtelijke inrichting. De parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers zijn geplaatst in de "groene zone" en zorgen voor een helder en plezierig beeld op het woonerf.

2-onder-1 kapwoning

De 2-onder1 kapwoning beschikken over een eigen oprit die de mogelijkheid bied tot parkeren. Op de begane grond bevind zich een royale woonkeuken  en de woonkamer. De drie slaapkamers zijn op de verdieping met een badkamer. Op de zolderverdieping zitten de technische installaties en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Rijwoning

De parkeerplaatsen voor de rijwoningen liggen tegenover de woningen. De achtertuinen zijn bereikbaar over eigen grond of een gemeenschappelijk achterpad  via een fraaie poort tussen de middelste woningen. De woonkamer is praktisch in te delen en tuingericht. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar de technische installatie zit.