icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Woudenberg

Klein Huigenbosch, 12 koop- woningen.

In het levendige Woudenberg realiseerden wij 12 duurzame levensloopbestendige koopwoningen.

Bouwperiode/ status
Q4 2020 - september 2021
Opdrachtgever
't Sticht Projecten B.V.
Architect
StudioWA!
WhatsApp Image 2021-10-11 at 11.20.54 (1).jpeg

Het plan

Het ontwerp voor Klein Huigenbosch is een markant plan met grondgebonden woningen. De woningen liggen rondom in een hof waar parkeren, groen, spelen en erfafscheidingen/erfgrenzen zorgvuldig mee-ontworpen zijn. De toegang tot Klein Huigenbosch wordt gemarkeerd door een statig woonhuis met een traditionele uitstraling, direct gelegen aan de Stationsweg-West. Aan het hofje zijn 11 woningen gerealiseerd.

AI interieur (knipprog).JPG
Impressie interieur

Specifieke woonwensen

Het hofje van Klein Huigenbosch telt acht geschakelde (type twee onder een kap) en drie vrijstaande woningen. Bij de entree aan de Stationsweg-West is één vrijstaande woning gebouwd met een afwijkende architectuur. De afwerking van de woningen is van hoog niveau waarbij de indeling gericht is op wonen op de begane grond.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat eigenaren veel mogelijkheden hebben om specifieke woonwensen te realiseren. Standaard is er een slaapkamer op de begane grond.

Contactpersoon
Bart van der Most
Projectleider
info@goossentepas.nl