icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amersfoort

48 woningen en 30 appartementen in Soesterkwartier

Aan de Soesterweg in Amersfoort (Noackbuurt) realiseerden wij een luxe, kleinschalig nieuwbouwplan met duurzame eengezinswoningen en appartementen. Het plan bestaat uit 16 koopwoningen, 32 huurwoningen en 30 sociale huurappartementen volgens het woonlabel van MorgenWonen.

Deze energie-nota-nul koop- en huurwoningen zijn onderverdeeld in diverse typen met voor ieder wat wils: een hoekwoning of een tussenwoning? Een woning met zadeldak, dwarskap of toch extra ruim met een plat dak?

De duurzame woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Energie-nota-nul: het levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben! In Noackbuurt woon je heerlijk comfortabel in een wijk die klaar is voor de toekomst.

30 Appartementen MorgenWonen

Aan de Soesterweg in Amersfoort (Noackbuurt) op het terrein van de voormalige Koninklijke Noack hebben wij 30 sociale huurappartementen gerealiseerd.

De bouw hiervan is gestart in januari 2021 en de MorgenWonen appartementen zijn in februari 2022 opgeleverd.

Dit appartementencomplex is nabij de spoorlijn gerealiseerd. Daarom zijn er extra geluidwerende maatregelen toegepast, zoals speciale (extra hoge) terrasschermen en geluidwerende beglazing. Daarnaast hebben wij extra geluidschermen langs het spoor geplaatst.

kids trampo.jpeg

MorgenWonen

Er is grote behoefte aan woonruimte en verduurzaming. Tegelijk worden materialen en arbeid schaarser. De innovatieve woonoplossingen van MorgenWonen passen bij deze uitdagingen.

Onze woonvariaties zijn divers, doordacht én duurzaam en bieden oplossingen voor zowel binnenstedelijk als uitbreidingslocaties. MorgenWonen is geschikt voor grondgebonden woningen én voor appartementencomplexen. Wij bieden innovatieve woningbouw met een grote variëteit aan ontwerp mogelijkheden en woningtypes.

 

Website MorgenWonen: De intergrale oplossing voor ieder woonontwerp.