icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amersfoort

48 luxe koop- en huurwoningen in Soesterkwartier

Aan de Soesterweg in Amersfoort (Noackbuurt) realiseren wij een luxe, kleinschalig nieuwbouwplan met 48 duurzame eengezinswoningen. Dit plan bestaat uit 16 koopwoningen en 32 huurwoningen

Deze energie-nota-nul koop- en huurwoningen zijn onderverdeeld in diverse typen met voor ieder wat wils: een hoekwoning of een tussenwoning? Een woning met zadeldak, dwarskap of toch extra ruim met een plat dak?

De woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Energie-nota-nul: het levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben! In Noackbuurt woon je heerlijk comfortabel in een wijk die klaar is voor de toekomst.

Links

Website MorgenWonen: MorgenWonen

20220204_amersfoort_30app_noack_022.jpg
30 appartementen

30 Appartementen

Op het terrein van de voormalige Koninklijke Naock hebben wij ook 30 sociale huurappartementen gerealiseerd. De bouw hiervan is gestart in januari 2021 en de appartementen zijn in februari 2022 opgeleverd.

Dit appartementencomplex is nabij de spoorlijn gerealiseerd. Daarom zijn er extra geluidwerende maatregelen toegepast, zoals speciale terrasschermen.

"Een magere oogst, maar dankzij de uitstekende samenwerking met Goossen Te Pas bouw zij wij toch bijzonder content".
Sjoerd Hekking (bestuurslid SIESTA) over het behoud van delen van het NOACK-complex