icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Deurningen

Nieuwbouw De Eik

Op een markante plek in het  dorp Deurningen komen dorpse gezelligheid en modern wonen samen in ons nieuwbouwproject “De Eik”.

Bouwperiode/ Status:
Opgeleverd
Architect:
VAB Architecten & Adviseurs, Rijssen
Constructeur:
Brons Constructeurs & ingenieurs

Aan de hoofdstraat op de locatie van het voormalige Café De Eik worden vier 2-onder-één-kap woningen en twee appartementen gerealiseerd.

De woningen kenmerken zich door het hoogwaardig afwerkingsniveau, duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en eigentijdse architectuur. In de architectuur ziet u elementen terug van de aansprekende jaren ’30 sfeer gecombineerd met het comfort van heden.

Twee-onder-één kap woningen

De tuingerichte woonkamers zijn licht en ruim van opzet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De zolder biedt mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaap- of studeerkamer. De woningen zijn voorzien van een achtertuin met achterom.

Appartementen

Het doordachte ontwerp van deze apaartementen zorgt voor voldoende privacy in het appartement. De woningen hebben een lichte ruime woonkamer en twee slaapkamers. Het appartement op de begane grond is voorzien van een buitenruimte, en het appartement op de 1e + 2e verdieping is voorzien van een dakterras.