icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Betrouwbaar

In de markt staat Goossen Te Pas bekend als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. Wij beheersen de processen, zijn flexibel, sterk in budgetbewaking en komen afspraken na. Onze platte organisatiestructuur maakt dat we snel en effectief werken. Voor ieder project stellen wij een doelgericht team samen met medewerkers die beschikkend over de bijpassende kwaliteiten.

Goossen_Keyvisual_3

Wij zijn betrouwbaar, maar tegelijk eigenzinnig, dragen innovatieve oplossingen aan, met lef en visie. Aansprekende projecten als het duurzaamste gemeentehuis van Nederland "gemeentehuis Hardenberg", herontwikkeling van het langste gebouw van Nederland "The Gallery" (Universiteit Twente) en passiefbouwen-project 211 woningen "Velve Lindenhof" zijn daarvan overtuigende voorbeelden. Voorbeelden die tevens laten zien dat we zowel binnenstedelijk als in uitbreidingsgebieden actief zijn; de kracht van Goossen Te Pas schuilt niet alleen in nieuwbouw, maar evenzeer in herbestemming.

gemeentehuis Hardenberg - gevel 1

Samenwerking

Daar waar dat nodig is en toegevoegde waarde levert, zoeken we nadrukkelijk samenwerking met externe partners. Een complex en veelomvattende project en proces als gemeentehuis Hardenberg bijvoorbeeld, kan alleen in nauwe samenwerking met andere partijen succesvol worden uitgevoerd.