icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

St. Jansdal Bouwdeel D

In opdracht van ziekenhuis St. Jansdal renoveren het beddenhuis genaamd ā€˜Bouwdeel Dā€™ . Het ontwerp van de uitbreiding, die onderdeel is van het masterplan, is gemaakt door IAA Architecten uit Enschede. Samen met St. Jansdal en Unica zetten wij een volgende stap in de modernisering van een ziekenhuis.

OPdrachtgever
Ziekhuis St. Jansdal
Architect
IAA Architecten
Installateur
Unica
Bouwperiode
Dec 2023 - mrt 2025

Bouwdeel D

Bouwdeel D is een groot renovatieproject dat in 2 fasen wordt uitgevoerd. Hierbij worden de bestaande beddenkamers gerenoveerd en omgeturnd tot moderne ziekenhuis afdelingen. Eerst strippen wij van binnen en buiten de complete westvleugel van circa 4000m2. Vervolgens wordt de oostvleugel op dezelfde wijze aangepakt. (4000m2). Wij zijn gestart met de sloop in december 2023.

Ziekenhuis St Jansdal is volop bezig met grootschalige nieuwbouw en renovatie. Zij hebben voor de ontwikkelingen rondom de bouw een speciale pagina.

St. Jansdal bouwt