icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

St. Jansdal Bouwdeel X

In opdracht van ziekenhuis St. Jansdal realsieren wij de nieuwbouw genaamd 'bouwdeel X' van het ziekenhuis in Harderwijk. Het ontwerp van de uitbreiding, die onderdeel is van het masterplan, is gemaakt door IAA Architecten uit Enschede. Samen met St. Jansdal en Unica zetten wij een volgende stap in de modernisering van een ziekenhuis.

OPdrachtgever
Ziekhuis St. Jansdal
Architect
IAA Architecten
Installateur
Unica
Bouwperiode
Dec 2023 - mrt 2025

Nieuwbouw poli's bouwdeel X

Bouwdeel X is ook onderdeel van het masterplan van St. Jansdal. Deze nieuwbouw bestaat uit 2 bouwlagen die tegen het bestaande ziekenhuis worden gebouwd. Dit is een uitbreiding van 1200m2 met poliklinieken.

Masterplan St. Jansdal

Inmiddels is de nieuwbouw van bouwdeel X het 6e project dat wij gaan realiseren in opdracht van St. Jansdal als onderdeel van hun masterplan.

Voorafgaand hebben wij samen met unica de volgende projecten gebouwd:

  • Radiologie
  • HCK
  • Nieuwbouw PRC-Lab
  • Bouwdeel Zuid
  • Bouwdeel D

Ziekenhuis St Jansdal is volop bezig met grootschalige nieuwbouw en renovatie. Zij hebben voor de ontwikkelingen rondom de bouw een speciale pagina.

St. Jansdal bouwt